Bestil mig til foredrag

Jeg kan bookes til afholdes af foredrag. Send en forespørgsel på det konkrete foredrag og jeg vender tilbage snarest muligt.

Om Helle Svensson

Jeg har været ramt af stress og tog ikke mig selv alvorligt. Jeg erkendte for sent, at det hele var blevet for meget og endte derfor i en dyb depression. En unødvendig konsekvens, som andre kan undgå ved at handle i tide.

Årsagerne til mit stressniveau var mange. Men fællestemaet var, at jeg løb rundt som en høne uden hoved og forsøgte, at leve op til alle forventningerne i mit liv; mine egne og  andres. Og der var nok at se til. Samtidig forsøgte jeg at gøre det godt på alle fronter af mit liv; som mor, kone, veninde, medarbejder, søster, barn etc.

Men opgaven var for stor. Jeg glemte mig selv.  Og jeg brændte sammen.

I hele processen var erkendelse var den sværeste for mig. At indrømme, at det var der, jeg var.

Jeg var bange. Bange for isolation, ensomhed og konsekvenser.

Turen tilbage til det gode liv var lang, men det bevidste mentale arbejde, jeg gik ind i, blev min redning.

Jeg vil ikke ønske for min værste fjende, at skulle igennem det, jeg var – alligevel ville jeg ikke selv have været foruden nedturen i dag. Jeg har fået viden, indsigt og værktøjer, der dagligt minder mig om at det vigtige i mit liv er, at passe på mig selv – først.

Jeg har lært, at hvis ikke jeg passer på mig selv, kan jeg ikke være noget hverken for mig selv eller for andre.

Vejen til det gode liv handler om bevidsthed, ærlighed og tålmodighed. En indsigt, der betyder, at jeg kan træffe gode til- og fravalg, som er i overensstemmelse med MIT værdisæt.

Mennesker der har stress eller frygter de ender der – har brug for hjælpe til at kigge indad. Der ligger svarene! Og jeg hjælper med at kigge derind.